Udang Masak Merah


Bahan Utama:- Udang.
 Udang kena buang urat najis kat belakang tu ye. Selalu makan di kedai jarang tokey kedai buang. Huhuhu! Dekat kepala udang bahagian mulut tu korek sikit buang kotoran. Kaki udang pun kalau udang penuh telur cuci bersih2 tau.

Sambal:-
Cili mesin (siap campur bawang merah & putih, halia, buah tomato sikit, serai sikit)
Tumis naik bau. Masukkan sos tiram sikit, sos cili sikit, garam gula. Masuk udang yang siap di goreng. Tambah bahan hiasa bawang besar & daun sup)

Siap.

============================================================

orang kata kolesterol sangat tinggi. Jadi bila suka makan memang kena pandai la merawat. Boleh wasap 019 5293442. Gambar di bawah ni, ada cara pengambilan. Dapatkan dari consultant anda cara amalan. Kasi tembak #Garlic jangan lupa ok